Zanimljivosti

DarMar – Odakle smo krenuli, ko smo, kuda idemo…

Samo ime DarMar nosi u sebi odgovore na sva tri pitanja, tu počinje ova priča, novi život, novi mi, nove ideje i novi putevi. Iza firme DarMar stojim ja, Dragana Babić, i moj suprug, moja podrška i vetar u leđa, a iza imena firme naš ponos, smisao postojanja, nepresušni izvor snage i motivacije. Naši blizanci Darija i Marko.

Kao neko ko voli aktivan život i prirodu, nakon što smo postali roditelji blizanaca, suprug i ja smo počeli da tragamo za outdoor opremom koja bi nam olakšala uživanje u prirodi sa malom decom. Uz pomoć prijatelja iz inostranstva uspeli smo da nabavimo fantastičan i vrlo praktičan proizvod – nosiljku za decu! Ovaj proizvod je generalno naš lični favorit iz celokupnog asortimana, koji je podeljen u 3 grupe: outdoor, sport i dečiji kutak.

 

Nosiljka za decu, ili kako je još nazivaju, ranac za nošenje deteta, odličan je izbor za sve roditelje koji vole aktivan život i rado borave u prirodi. Pored uživanja u šetnjama kroz šume i puteljke, zajedničkih osvajanja vrhova, vrlo je praktična i za duže uobičajene šetnje. Namenski za uzrast od 6 meseci, tako da već u ranoj fazi razvoja mališani mogu i svakako treba da uživaju u čarima prirode, osluškuju zvukove oko sebe i grade istraživačko-avanturistički duh na zdrav i zabavan način. Jer, ima li šta lepše od apsolutnog spoja sa prirodom? Još ako je u pravom društvu, tu nema greške!

Priroda je ono što nam je dato, a na nama je kako ćemo to iskoristiti. U poslednje vreme u svetu, a sve više i kod nas, priroda i njen značaj za zdrav život i vedar um postali su svojevrstan trend. Ne samo da je boravak u prirodi dobar način da se zabavite sa prijateljima i porodicom, već i oaza mira koja je potrebna svakom telu za zdrav duh.

Predstavnik outdoor grupe je upravo ova nosiljka za decu zajedno sa rančevima za planinarenje i pratećom opremom.

 

Sport – priča moje mladosti i celokupnog detinjstva. Pored raznih sportova moje opredeljenje bila je odbojka. Međutim nakon 10 godina u ovom sportu, kada sam postala mama blizanaca skori povratak na teren bio je neizvodljiv. Trčanje je uvek dobar izbor kada ne možete da se uskladite sa ustaljenim terminima, pa tako i moj izbor za povratak aktivnom životu, tj. sportu.

Godina za nama protekla je u znaku nemilih događaja izazvanih korona virusom, međutim bila je i dobar momenat da malo usporimo, zastanemo i razmislimo gde smo i kuda želimo da idemo. Mene lično čitava situacija podstakla je da krenem aktivnije da trčim. Prijavljujem se i na čuvenu Tribalion trku sa preprekama na Tari, fantastičan događaj za sve ljubitelje sporta, avanture, prirode i izazova. I, na sopstveno iznenađene, pobeđujem. Osvajam 1. mesto na 12km. Pored svih učesnika i prepreka, najteže je bilo pobediti SEBE. A onda…onda sam se pronašla…u prirodi, u trčanju, u izazovima… 

Priroda + sport, dobitna kombinacija! Sada je trčanje moja navika, terapija, lek za dušu i telo. Bilo je tu još trka, uspešnih rezultata… Bitno je krenuti i nastaviti se kretati…onda to ide po navici i prelazi u zadovoljstvo.

Dakle, sport, jasno vam je sigurno, kako i zašto. 😊 U ovoj grupi trenutno možete pronaći sportsku aktivnu opremu, kao i kompresivne čarape nemačkog proizvođača, samim tim odličnog kvaliteta! Provereno!

Dečiji kutak – početak i kraj priče je DarMar, odnosno Darija i Marko. Da ne dužimo ovde, stvar je jasna. 😊 Inspiracija za ovu grupu su opet oni. Nastojimo da u ovoj grupi imamo praktične, kvalitetne i zanimljive proizvode za male heroje, naše mališane kao i roditelje.

Naš dobavljač Fillikid iz Austrije to odlično radi i veoma smo srećni što smo dobili šansu da budemo njihov zvanični zastupnik prodaje u Srbiji kao i EX Yu regionu. Za sada imamo samo pozitivne reakcije kupaca, kako za Fillikid, tako i za naša druga 2 dobavljača, Montis Outdoor (Austrija) i Under Pressure Sox (Nemačka), što nam pruža dodatnu motivaciju i ukazuje da smo na pravom putu.

 

 

Zašto smo izabrali dobavljače nemačkog govornog područja? – Akcenat na, pre svega kvalitetu, detaljima, dizajnu, dugotrajnosti, funkcionalnosti…

Put nam je jednostavan…ka prirodi, sportu, zdravom i aktivnom životu, avanturama…uz podršku roditeljstvu i malim herojima.

Cilj nam je takođe jednostavan – ponovno povezivanje ljudi sa prirodom!

Uprirodi se

Pokreni se

Zaviri u svet malih heroja

Dobrodošli u DarMar, svet prirode, sporta i malih heroja!

DarMar E-Shop

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *