Novosti

DarMar sa PSS udruženim snagama do promocije planinarenja i prednosti boravka u prirodi!

Obzirom na zadovoljstvo i radost koju nam pruža boravak u prirodi kao i mnoge zdravstvene prednosti prilikom boravka u istoj, vreme je da je vratimo u naš život. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom obaveštavamo vas da DarMar započinje saradnju sa PSS – Planinarskim savezom Srbije u koji su, kao članovi, udružene osnovne sportske planinarske, planinarsko-skijaške organizacije-klubovi, odnosno društva i druge sportske organizacije.

Priroda je ono što nam je dato, a na nama je kako ćemo to iskoristiti. U poslednje vreme u svetu, a sve više i kod nas, priroda i njen značaj za zdrav život i vedar um postali su svojevrstan trend. Ne samo da je boravak u prirodi dobar način da se zabavite sa prijateljima i porodicom, već i oaza mira koja je potrebna svakom telu za zdrav duh.

DarMar internet prodavnica (www.dar-mar.com) je tu da vam ponudi visoko kvalitetne proizvode, sa nemačkog i austrijskog tržišta, za uživanje u aktivnostima na otvorenom, stoga ukoliko vas krasi avanturističko-istraživački duh, volite prirodu i rado provodite svoje dragoceno vreme u njoj, ljubitelj ste sporta i sportske opreme, roditelj ste ili poznajete bar jednog malog heroja, naša internet prodavnica je pravo mesto za vašu kupovinu, brzo i lako, na klik od vas.

DarMar, kao ovlašćeni zastupnik, nudi sledeće brendove:

Montis Outdoor (Austrija) – već više od 15 godina prisutan u sferi sporta & sporta na otvorenom

Kao istinski ljubitelji sporta na otvorenom i sporta generalno, Montis proizvodi se više puta testiraju na osnovu nekoliko aktivnosti.

Bilo da je to planinarenje, biciklistička tura, jednostavna skijaška tura – Montis proizvoda ima svuda.Umesto uštede na troškovima, Montis se više fokusirao na korist i kvalitet kupaca.

Iskustvo.

Kvalitet.

Ljubav ka detaljima.

Postanite član Montis porodice i sami se uverite šta znači austrijski kvalitet!

Under Pressure (Nemačka) – made in Germany – nemački kvalitet

Under Pressure sportske kompresivne čarape se proizvode u Nemačkoj na specijalnim kružnim mašinama za pletenje najnovije generacije, koje se takođe koriste za proizvodnju medicinskih kompresivnih čarapa. Proizvod su dugogodšnjeg iskustva i znanja iz medicine i sporta.

Za više energije i izdržljivosti. 

Brža regeneracija. 

Manje rizika od povreda. 

Bolja koordinacija. 

Manje žuljeva i pritiska.

 

Fillikid (Austrija) – Mali heroji, veliki ciljevi

Fillikid razvija proizvode koji su sigurni i praktični, a istovremeno oduševljavaju svojim visokokvalitetnim materijalima i svojim dizajnom.

Osnovni cilj je podrška roditeljima u uzbudljivom i najlepšem periodu, periodu roditeljstva, kvalitetnim i pristupačnim proizvodima.

Budite u pokretu, bezbrižno uživajte u prirodi i slobodi. 

Naša deca odrastaju najviše uz iskustva koja stiču na svojim prvim putovanjima.

Promocija kao podrška aktivnostima PSS članova

DarMar će rado pružati podršku aktivnostima koje organizuje PSS i vršiti promociju svih događaja na svom sajtu, kao i socijalnim mrežama kada god je to moguće. Već sada se radujemo svakoj budućoj saradnji i potencijalnim zajedničkim projektima.

5-10% popusta za sve članove PSS-a

Sa zadovoljstvom nudimo popust od 5% na sve proizvode, odnosno 10% na izdvojenu ponudu austrijskog brenda Montis Outdoor, za sve članove PSS-a koji kupuju u našoj online/internet prodavnici.

Popust će se primenjivati automatski za sve registrovane korisnike PSS-a nakon unošenja jedinstvenog koda za popust. PSS će svim svojim članovima dostaviti jedinstveni kod za popust putem PSS baze podataka, odnosno svojih kanala komunikacije.

Popust možete ostvariti na sledeći način:
  • Registrujte se na našoj internet prodavnici pomoću svoje email adrese

Da biste se registrovali jednostavno idite na stranicu za registraciju i unesite svoju email adresu i lozinku po Vašem izboru.

  • Kupovina – ostvarivanje popusta

Nakon registracije, odabira željenih proizvoda, sledite korak „plaćanje” gde dobijate polje za unos jedinstvenog koda za popust. Ukoliko do Vas nije stiglo interno obaveštenje PSS-a, prilikom slanja slike ili skan-a Vaše PSS članske karte DarMar će dostaviti jedinstveni kod za popust.

Sliku/skan Vaše PSS članske karte možete slati na neki od sledećih načina: Email (info@dar-mar.com), Viber, WhatsApp (+381 66 205075), Facebook, Instagram.

U slučaju ličnog preuzimanja potrebna je članska karta na uvid.

Ukoliko imate neke nedoumice ili dodatna pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate.

Zapratite našu instagram (@darmar_outdoorsportbabyshop) i facebook (@darmaroutdoorsportbabyshop) stranicu.

Hvala na poverenju!

Vaš DarMar 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *