Mali heroji, veliki ciljevi

Kao klasična porodična kompanija, Fillikid je fokusiran ka potrebama naših malih heroja. Fillikid razvija proizvode koji su sigurni i praktični, a istovremeno oduševljavaju svojim visokokvalitetnim materijalima i svojim dizajnom.

Tu za tebe

Osnovni cilj je podrška roditeljima u uzbudljivom i najlepšem periodu, periodu roditeljstva, kvalitetnim i pristupačnim proizvodima. Zahvaljujući efikasnoj unutrašnjoj organizaciji, bliskim i dugoročnim partnerstvima sa proizvodnim pogonima, obezbeđuju prednosti u troškovima, a samim tim i atraktivne cene.

U budućnosti će se Fillikid i dalje fokusirati na svoj osnivački koncept i razvijati proizvode koji oduševljavaju svojim izuzetnim odnosom cene i performansi.

Proizvodi

U pokretu

Uvek spremni za avanturu!

Budite u pokretu, bezbrižno uživajte u prirodi i slobodi. 

Naša deca odrastaju najviše uz iskustva koja stiču na svojim prvim putovanjima.

Fillikid svojim proizvodima pokušava mladim roditeljima da obezbedi sve što im je potrebno za jednostavna putovanja sa malim herojima. 

Spavanje i dodaci

Vreme je da se opustite. Posle vaših herojskih dela noćni odmor je zaslužen. Razvoju ovih Fillikid proizvoda posvećena je najveća pažnja – jednostavno zato što je poznato koliko je važan dobar san.

Kuca i dodaci

Najbolje je kod kuće, pogotovo kad se mališani osećaju zaista ugodno i sigurno. Fillikid obraća pažnju na lepe materijale i skladan dizajn, koji se savršeno uklapaju u moderno okruženje za život i čine da se zaista osećate dobro.