Kurirska služba

Izabrana kurirska služba za dostavu porudžbine na teritoriji Republike Srbije je Daily Express – eksterna firma koja vrši dostavu robe. U određenim slučajevima možemo poslati artikal i drugim kurirskim službama

Plaćanje

Proizvode koje poručite putem interneta plaćate prilikom preuzimanja (plaćanje pouzećem – gotovinom) ili prilikom plaćanja preko računa.

Rok isporuke

Poručeni proizvod/i biće vam isporučeni u roku od maksimalno 3-5 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane DarMar Shop-a.

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti sprečavaju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam ostavili prilikom poručivanja proizvoda. 

Preuzimanje pošiljke

Pošiljke se isporučuju na adresu navedenu u porudžbini u periodu od 08 do 17h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, dužni ste da na licu mesta u prisustvu kurira sačinite zapisnik o nastalim oštećenjima. Naknadne reklamacije se neće uzimati u obzir. U tom slučaju imate pravo da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-mail adrese info@dar-mar.com ili putem Call centra – korisničke podrške na +381 66 205 075 . 

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Isporuka van granica Srbije

Vršimo isporuku i u zemlje regiona (EX YU, uključujući i teritoriju Kosova i Metohije), kao I u sve ostale zemlje širom sveta putem Pošte Srbije.

Važno: Ukoliko želite da vam pošaljemo artikal van Srbije morate nas prvo kontaktirati radi uputstva.

Cena isporuke

Cena isporuke na teritoriji Republike Srbije za porudžbine veće od 7.000,00 din je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena isporuke je prema navedenom aktuelnom cenovniku.

CENOVNIK

Masa pošiljke

Cena u dinarima

do 0,5 kg

300,00 din

0,5- 1 kg

360,00 din

1 - 2 kg

450,00 din

2- 5 kg

550,00 din

5- 10 kg

690,00 din

10- 20 kg

990,00 din

20- 50 kg

1560,00 din

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

Ukoliko je isporuka van granica Republike Srbije, kao što je već pomenuto, neophodno je da nas prvo kontaktirate radi uputstva, kao I da biste dobili informaciju o ceni isporuke.

Za sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nas kontaktirati putem telefona na broj +381 (0) 66 205-075 , ili e-maila na adresu: info@dar-mar.com

 

Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. 

Vaš DarMar!