DAR MAR

Obzirom na zadovoljstvo i radost koju nam pruža boravak u prirodi kao i mnoge zdravstvene prednosti prilikom boravka u istoj, vreme je da je vratimo u naš život. 

Dobrodošli u DarMar, vašu omiljenu internet prodavnicu gde ćete naći kvalitetne proizvode za uživanje u aktivnostima na otvorenom, kao i proizvode za male heroje i potpuno uživanje u roditeljstvu! 

Ukoliko vas krasi avanturističko-istraživački duh, volite prirodu i rado provodite svoje dragoceno vreme u njoj, ljubitelj ste sporta i sportske opreme, roditelj ste ili poznajete bar jednog malog heroja, naša internet prodavnica je pravo mesto za vašu kupovinu, brzo i lako, na klik od vas.

Kao ovlašćeni prodavac svih marki koje prodajemo, u našoj internet prodavnici naći ćete avanturističku opremu za celu porodicu, ljubitelje prirode i sporta, pa čak i za male heroje i profesionalce.

Naš cilj je jednostavan >>> ponovno povezivanje ljudi sa prirodom.

Okruženost prirodom ima koristi za mentalno i fizičko zdravlje, zato nemojte čekati predugo, posetite našu veb stranicu, odaberite proizvode i uživajte u aktivnostima na otvorenom, sami ili zajedno sa svojim malim herojima, na vama je.

5 razloga zbog kojih biste morali da obezbedite dnevnu dozu vremena na otvorenom prostoru i boravak u prirodi, sebi i pre svega mališanima:

  1. Trošenje viška energije
  2. Neprocenjiva prednost za fizičko i emotivno zdravlje
  3. Povezivanje s prirodom
  4. Podsticanje razvoja veština i sposobnost
  5. Podsticanje kreativnosti i mašte

DarMar tim - jedan tim - jedna porodica
Naša najveća inspiracija – naš DarMar junior kreativni tim 😊